Zorgvuldig confronteren

voorkomt conflicten

Interventies

Theseus ondersteunt bij het doorbreken van blokkades. Ons motto daarbij is: 'zorgvuldig confronteren in plaats van voorzichtig vermijden'. Theseus heeft veel ervaring in het bespreekbaar krijgen en doorbreken van complexe situaties. Met oog voor de verantwoordelijkheid van de betrokken gesprekspartners. Ontwapenend in plaats van bewapenend.

Ook in arbeidsrechtelijke geschillen geldt: geen strijd als het zinloos is. Bij arbeidsrechtelijke geschillen werkt Theseus nauw samen met gespecialiseerde partners. We brengen overname, reorganisatie en arbeidsconflict tot een goed einde. De samenwerking tussen Theseus en haar partners is geolied: uitermate complementair, aan een half woord genoeg en nagenoeg 24/7 bereikbaar. Die persoonlijke betrokkenheid leidt tot sterk verkorte doorlooptijden.

De krachtenbundeling biedt grote voordelen. We combineren juridische scherpte met een adequate procesbegeleiding. We streven naar de-escalatie, de focus ligt op ‘goed regelen’ in plaats van op vechten. Zeker als de tijd dringt en kosten beperkt moeten blijven, bepalen gedegen voorbereiding en heldere communicatie de kans op succes. We voeren geen (juridische) strijd als het financieel belang dit niet rechtvaardigt. Maar als het niet anders kan, schuwen we de confrontatie niet. Het resultaat staat immers voorop.